Προφίλ

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία των αποκλειστικά σχεδιασμένων website. Αυτά τα website είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και λειτουργικά για το είδος της επιχείρησής σας. Η ανάπτυξη βάσεων δεδομένων και τα διαλογικά στοιχεία μπορούν επίσης να ενσωματωθούν σε αυτά τα website δημιουργώντας μια μοναδική παρουσία Διαδικτύου. Παρέχουμε στους πελάτες μας τις περιεκτικές υπηρεσίες από τη στρατηγική διαβούλευση στο σχεδιασμό Ιστοσελίδων, την ανάπτυξη εφαρμογής και τις υπηρεσίες προώθησης Διαδικτύου. Χρησιμοποιούμε μια περιεκτική προσέγγιση ανάπτυξης για να καθορίσουμε τους στόχους σας, να καθιερώσουμε τους στόχους σας, και να παρέχουμε σε σας τις αποτελεσματικότερες λύσεις για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τη φιλοσοφία σας.

Τοποθετούμε μια σταθερή εστίαση στη διατήρηση μιας αληθινής συνεργασίας με τους πελάτες μας, που μας επιτρέπει να μετασχηματίσει τις επιχειρησιακές ιδέες & τις έννοιές τους σε πραγματικότητα.

Γεννηθήκαμε από μια ανάγκη

Είναι η ανάγκη για μια επιχείρηση που στρέφεται στο δημιουργικό σχέδιο και τη σύγχρονη τεχνολογία. Μια επιχείρηση που αγκαλιάζει τις αλλαγές. Είμαστε οι κύριοι προμηθευτές λύσεων στο Διαδίκτυο και στο τοπίο  των πολυμέσων. Η επιχείρησή μας αποτελείται από ταλαντούχους επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων, γραφίστες και πεπειραμένους προγραμματιστές.
Η Artyvision βρίσκεται σε στενή συνεργασία με ελληνικές και ξένες εταιρίες, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας ενεργά στις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις μέσα από ερευνητικά προγράμματα και υλοποίηση έργων στους τομείς της Πληροφορικής, του Διαδικτύου και των Τηλεπικοινωνιών.

Η Artyvision δραστηριοποιείται στους εξής τομείς

 • Σχεδιασμός Ιστοσελίδων
 • Φιλοξενία Εφαρμογών Web
 • Ανάπτυξη και Υποστήριξη Εφαρμογών Web
 • Εφαρμογές Ηλεκτρονικού Εμπορίου
 • Yπηρεσίες προώθησης Διαδικτύου
 • Παρουσιάσεις πολυμέσων
 • Σχεδιασμός Γραφικών
 • Υπηρεσίες Εταιρικής Ταυτότητας
 • Έντυπη Προβολή
 • Ανάπτυξη Δικτύων
 • Τεχνική Υποστήριξη
Web
Design
Hosting
Support

> graphic/web services – internet solutions – your internet partner

Η φιλοσοφία μας

Η Artyvision προώθησε την οπτική επικοινωνία και δημιουργεί εικονικούς κόσμους της κίνησης, του ήχου, και της αλληλεπίδρασης. Το πλεονέκτημα; Τα website μας δεν μεταβιβάζουν μόνο τις πληροφορίες. Διαφημίζουν, παρακινούν, διεγείρουν και εμπνέουν! Προκειμένου να διασφαλίσουμε μακροπρόθεσμη και κερδοφόρα ανάπτυξη έχουμε επιλέξει:
 • να χρησιμοποιούμε τηλεπικοινωνιακές υποδομές τρίτων
 • να συνεργαζόμαστε με παροχείς εφαρμογών και περιεχομένου
 • η αξία των υπηρεσιών μας για τους πελάτες μας να είναι η υψηλότερη δυνατή σήμερα
Η εκτενείς γνώση και η εμπειρία μας, μας επιτρέπουν να παρέχουμε στους πελάτες μας κατάλληλες, αξιόπιστες και οικονομικώς αποδοτικές λύσεις.
Ο στόχος μας είναι όχι μόνο να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις, αλλά και να στηριχτούμε σε μια σταθερή επαγγελματική σχέση με τη βοήθεια τους για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί η επιχείρησή τους στο διαδίκτυο.
Υπερηφανευόμαστε για τα υψηλά επαγγελματικά πρότυπα της εργασίας μας και της δέσμευσής μας για τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη για να απαντήσει στα ζητήματά σας γρήγορα και επαγγελματικά μέσω του τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επαγγελματική καθοδήγηση για οποιοδήποτε θέμα χρειάζεστε.
Sign up Now

Sign up for the Hottest Reseller Program from Artyvision

Comprehensive Product Portfolio - Domains, Hosting, Email,Site builder and more...
Completely private-labeled - Your Customers cannot discover us.
Sign up Now