Website

Η Artyvision παρέχει ιδιαίτερα επαγγελματικές και προσιτές υπηρεσίες σχεδιασμού website (Web Design).

Το Web Design είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην εμπορική στρατηγική σας στο διαδίκτυο.

To website σας είναι το πρόσωπο της επιχείρησής σας, που εκτίθεται πλήρως στους πελάτες, τους επενδυτές, τα μέσα, και τον πολύ κόσμο. Εάν έχει “κακή μορφή” – η εικόνα σας μπορεί να βλαφθεί σοβαρά. Μια πρόσφατη έρευνα για τους χρήστες του Διαδικτύου δείχνει ότι οι προσδοκίες τους έχουν ανέβει στα ύψη κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και είναι σε θέση να απορρίψουν γρήγορα οποιοδήποτε website δεν τους ικανοποιεί. Εάν ένα website δεν ικανοποιεί τις προσδοκίες τους, τα δύο τρίτα λένε οτι δεν επιστρέφουν – τώρα ή ποτέ. Θα σας επισκεφτούν και θα φύγουν για να μην επιστρέψουν ποτέ.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καθιερώσετε και να αυξήσετε την παρουσία σας σε ανοικτή επικοινωνία με τη δημιουργία ενός επαγγελματικά σχεδιασμένου website που χτίζεται για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, οπτικά ελκυστικό και ευδιάκριτο, εύκολο στη πλοήγηση, γρήγορο στο φορτίο, αποτελεσματικό και πλήρως λειτουργικό.

Κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες, και επομένως, κάθε website που σχεδιάζουμε είναι μοναδικό. Θα συνεργαστούμε με σας για να καθορίσουμε τη στρατηγική του website σας, για να προβάλουμε την εικόνα που θέλετε για την επιχείρησή σας, και για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την επιτυχία σας στο διαδίκτυο με τη βοήθεια σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ
επαγγελματικά σχεδιασμένα και αναπτυγμένα website που ικανοποιούν αποτελεσματικά τις ανάγκες σας.

ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ
και αναβαθμίζουμε το website σας για να ενσωματώσει στη λειτουργία του τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα καθώς η επιχείρησή σας εξελίσεται.

ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ
την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο για να προσελκύσει τους νέους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις.
Η υπηρεσία Web Design κυμαίνεται από τα απλά, φιλικά προς το χρήστη website για τις μικρές επιχειρήσεις, ως τα πιό σύνθετα website χρησιμοποιώντας πολυμέσα, την ανάπτυξη βάσεων δεδομένων και τις εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορούμε επίσης να ενισχύσουμε το website σας με τα διάφορα χαρακτηριστικά γνωρίσματα πολυμέσων που θα τον κάνουν πλούσιο σε περιεχόμενο και πιό ενδιαφέρον στους επισκέπτες. Εάν θα επιθυμούσατε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας με μια αποτελεσματική online παρουσία και να προβάλετε την επιχείρηση σας, παρακαλώ ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας.

Μπορεί το website σας να ωφεληθεί πραγματικά από το Διαδίκτυο;

Ο αναλυτής website εστιάζει στη βοήθεια των webmasters και των ιδιοκτητών των website να γίνει κατανοητή η σημασία των χαρακτηριστικών του website και της ποιότητας των πληροφοριών, μέσω μιας επαγγελματικής αξιολόγησης και εκτίμησης. Η μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες πρέπει να είναι ένας αρχικός στόχος για όλες τις βασισμένες στο Διαδίκτυο επιχειρήσεις. Πώς;

Το website που έχετε είναι το νέο σας υποκατάστημα. Αντιμετωπίστε το με αυτό τον τρόπο.

Και οι εμπορικοί και μη κερδοσκοπικοί επιτυχείς ιστοχώροι έχουν συνήθως αυτά τα χαρακτηριστικά από κοινού:

Χρησιμότητα των πληροφοριών
Ευκολία στην πλοήγηση
Χρόνος γρήγορης απόκρισης
Αριστη ροή πληροφοριών προϊόντων
Αναγνωσιμότητα και πρωτοτυπία
Φιλικός σχεδιασμός
Καλή κατάταξη σε σημαντικές μηχανές αναζήτησης

Πρέπει επίσης να δώσετε μεγάλη προσοχή στην ανάλυση της κυκλοφορίας του website σας, για να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα της online επιχείρησής σας. Για να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία σας, αναπτύξτε μια σαφή στρατηγική Διαδικτύου – οι στόχοι του website σας. Τα κριτήρια επιτυχίας σας πρέπει επίσης να περιλάβουν τα στοιχεία παρουσίασης, το σωστό γραφικό περιβαλον και το κείμενο.

Το Διαδίκτυο μπορεί να είναι ο καλύτερος χώρος για να κάνετε σερφ αλλά και να κάνετε τις επιχειρηματικές σας κινήσεις!

Επιθυμείτε να ενημερωθεί η εμφάνισή σας στο διαδίκτυο;
Ίσως δεν έχετε website ακόμα…  Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Το website σας είναι ένα σημαντικό μέρος της γενικής ταυτότητάς σας. Θα συνεργαστούμε με σας για να σχεδιάσουμε ένα website που να ανταποκρίνεται στις μοναδικές επιχειρησιακές ανάγκες σας. Θα σας βοηθήσουμε επίσης να τηρήσετε την εικόνα σας ενήμερη και να διατηρήσετε το website σας. Τα βασικά βήματα είναι:

Βήμα 1: Ανάπτυξη website

Πιστεύουμε, ότι ένα website μπορεί μόνο να προάγει την επιχείρηση σας, εάν οι σχεδιαστές έχουν μια σωστή κατανόηση της επιχείρησής σας και του ενδεχόμενου ακροατηρίου σας. Μετά από τη συζήτηση για τα προϊόντα σας και το επιχειρησιακό σας πρότυπο, η ομάδα μας αναπτύσσει ένα μοναδικό πλάνο. Τα βασικά σχεδιαγράμματα και το κείμενο καταγράφονται σε χαρτί και συζητούνται με σας. Μετά από το “brainstorming” , την τελική εμφάνιση, τη δομή και το περιεχόμενο της περιοχής προχωράμε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2: Σχεδιασμός και Παραγωγή website

Μετά από την ανάπτυξη του πλάνου, οι σχεδιαστές και οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη θα αναπτύξουν το βασικο layout. Σας γίνεται μια παρουσίαση και μια βασική έγκριση επιδιώκεται. Τελικά αφότου προχωρήσετε, τα πιό πρόσφατα εργαλεία λογισμικού τίθενται σε εφαρμογή για να παραγάγουν την ολοκληρωμένη λύση σας. Γινεται μια τελική αξιολόγηση και πραγματοποιούνται οι τελευταίες αλλαγές. Το website είναι τώρα έτοιμο για δημοσίευση!

Βήμα 3: Φιλοξενία, εκτέλεση και εξέταση website

Το website φορτώνεται στους server και κατόπιν αρχίζει η λεπτομερής δοκιμή του. Ελέγχουμε την απόδοσή και τη συμβατότητα του μέσω διαφορετικών browser, ευρών ζώνης και διάφορων πλατφορμών, και καθορίζουμε οποιεσδήποτε ανωμαλίες που μπορούν να ανακαλυφθούν. Το website βελτιστοποιείται για τις μηχανές αναζήτησης και προστίθενται οι σχετικές ετικέττες στις σελίδες. Αυτή η τελική έκδοση του ιστοχώρου κρίνεται κατάλληλη για το μετέπειτα μάρκετινγκ.

Έχουμε απλοποιήσει πολύ τη διαδικασία της δημιουργίας website για τους ενδεχόμενους πελάτες μας. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι, παρακαλώ στείλτε μας την επιχειρησιακή σας έρευνα. Ειδάλλως παρακαλώ ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τις απαιτήσεις σας.

Το website σας δεν παρέχει τα αποτελέσματα που αναμένατε ?

Θα αναλύσουμε όλες τις πτυχές του website σας με μια κριτική ματιά για να ανακαλύψουμε τι μπορεί να γίνει για να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του και να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του.

Η ανάλυση περιλαμβάνει:

Σχεδιασμό ιστοσελίδων
Χρόνο ανταπόκρισης φορτίων
Συμβατότητα ξεφυλλιστή
Δομή & ναυσιπλοϊα
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Θέσεις μηχανών αναζήτησης
Περιεχόμενο

Στο τέλος θα σας παράσχουμε την ειδική άποψή μας σχετικά με τη κατάσταση του website σας όπως και με τις προτάσεις μας σχετικά με το πώς να βελτιώσει την απόδοσή του.

Για να λάβετε μια αξιολόγηση του website σας, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα.

Όταν οι αλλαγές της επιχείρησής σας, επιτρέπουν στο website σας να αλλάξει μαζί σας.

Από την ίδια την φύση του Διαδικτύου, κανένα website δεν μένει πάντα όπως δημιουργείται. Όπως η ζωή η ίδια, έτσι και τα websites είναι σε μια μόνιμη κατάσταση της ροής: αλλαγή, ανάπτυξη, εξέλιξη.

Η επιχείρησή σας επεκτείνεται. Νέες ιδέες γεννιούνται. Νέες υπηρεσίες προσφέρονται. Υποστηρίζουμε την αναπτυξή σας με την προσφορά των υπηρεσιών συντήρησης.

Μερικές από τις υπηρεσίες συντήρησης που προσφέρουμε είναι:

Αναπροσαρμογές σχεδιασμού
Νέα σελίδες ή τμήματα
Αναβάθμιση λειτουργίας
Αναβάθμιση εφαρμογών
Mirco-sites

Η Προώθηση του website σας

Η υπηρεσία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την καταχώρηση του website στις μηχανές αναζήτησης, βελτιστοποίηση των σελίδων ώστε να είναι spider-friendly, σχεδιασμό προηγμένων διαφημιστικών banners με χρήση διάφορων τεχνολογιών, ή ακόμα και οργάνωση της on-line διαφημιστικής σας εκστρατείας.

Οι υπηρεσίες αυτές εφαρμόζονται στα περισσότερα από τα websites που κατασκευάζουμε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στον αριθμό των επισκεπτών.

Η Artyvision μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάπτυξη μιας ευρείας στρατηγικής προώθησης που θα καταστήσει την επιχείρησή σας επιτυχή στο Διαδίκτυο.

Χτίστε το, και θα έρθουν. Αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες παρερμηνείες για το Διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και το καλύτερα σχεδιασμένο website είναι άχρηστο εάν δεν το προάγετε. Υπάρχουν δισεκατομμύρια των σελίδων στο Διαδίκτυο. Για να καταστήσετε το website σας ορατό πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Να αντιμετωπίστε το Διαδίκτυο όπως όλα τα άλλα στη ζωή – τίποτα δεν συμβαίνει έως ότου να το κάνετε να συμβεί.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε on-line με την ανάπτυξη μιας ευρείας στρατηγικής προώθησης που περιλαμβάνει:

Δημιουργία των metatags και των λέξεων κλειδιών
Υποβολή σε μηχανές αναζήτησης
Καταχώρηση του website σας σε πύλες και καταλόγους
Δημιουργία banner και ανάπτυξη εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Στατιστική ανάλυση της κυκλοφορίας για την αξιολόγηση και την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης ή των εκστρατειών προώθησής σας

Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την κυκλοφορία του website σας χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ.

Our Way Of Work

Χρησιμοποιούμε μια περιεκτική προσέγγιση ανάπτυξης για να σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που προσαρμόζονται για να ικανοποιήσουν τους στόχους, τις ανάγκες και τη φιλοσοφία σας.

Βήμα 1

Βήμα 2

Βήμα 3

Βήμα 4

Βήμα 5

Βήμα 6

Βήμα 7

Hosting

Domain Names

Αξιόπιστη, οικονομική κατοχύρωση ονομάτων χώρου. Οι Διαδικτυακές Φιλοξενίες Ονομάτων ενεργοποιούνται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο από τους συνεργάτες μας.

.gr .eu .com .net .org .biz .info

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε δρόμους προς όλες τις κατευθύνσεις του μικρού μας πλανήτη. Καθημερινά συνδέουμε το Σύστημα Υποστήριξης Ονοματοδοσίας του δικτύου μας με νέους προορισμούς για να κινήστε Ελεύθερα, Αξιόπιστα και με Ασφάλεια. Η επιχειρηματική σας ανάπτυξη δεν έχει περιορισμούς αφού επιλέξατε να είναι η Artyvision μαζί σας.

Shared Hosting

Iσχυρά πακέτα Web Hosting από την Artyvision! Η ενεργοποίηση ενός Shared Hosting σε Linux αυτόματα συνεπάγεται την ενεργοποίηση του πίνακα ελέγχου του Χώρου με cPanel.

Αξιοπιστο Web Hosting

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, blog, forum ή ιστοσελίδα. Επαγγελματικά χαρακτηριστικά, όπως η PHP, MySQL και phpMyAdmin θα σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε το πακέτο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα κοινά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως WordPress, Joomla, Typo3 ή Magento υποστηρίζονται πλήρως.

Reseller Hosting

Tο Reseller Hosting είναι η καλύτερη λύση για όσους μεταπωλούν Web Hosting και θέλουν να προσφέρουν στην αγορά τους τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Φιλοξενία σε λειτουργικό Linux.

Δημιουργηστε την επιτυχημενη σας παρουσια online

Ο ιδιοκτήτης ενός Reseller Hosting μπορεί και αναπτύσει τα δικά του πακέτα φιλοξενίας σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική που αυτός καθορίζει προς τους πελάτες του. Σε κάθε λογαριασμό μεταπωλητή κατανέμεται μια ορισμένη μερίδα του χώρου στο σκληρό δίσκο και του εύρους ζώνης.

Managed Hosting

Το προτείνουμε σε όσους χρησιμοποιούν έντονα το Διαδίκτυο, δηλαδή απεριόριστου πλήθους χώροι με χρέωση την κατανάλωση του Disk Space του Server και την χρήση του Bandwidth.

Το Managed Hosting της Artyvision εχει τα ακολουθα χαρακτηριστικα:

Ο ιδιοκτήτης ενός Managed Hosting μπορεί να δημιουργεί για λογαριασμό των πελατών του όσους Διαδικτυακούς χώρους επιθυμεί και με τεχνικά χαρακτηριστικά που αυτός καθορίζει. Έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί δωρεάν όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές που υποστηρίζει το cPanel και το WHM.

Consulting

Το πλεονέκτημά μας ? – Ανώτερη τεχνολογία !

Οι προηγμένες τεχνολογίες πληροφοριών κατέστησαν κρίσιμο για μια επιχείρηση να έχει την παρουσία της στο Διαδικτύο.

Ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο website φέρνει μεγαλύτερα κέρδη, προσελκύει περισσότερους πελάτες και σας βοηθά να έλθετε σε επαφή με τους σωστούς συνεργάτες. Όλα αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν χωρίς αποτελεσματικές στρατηγικές ανάπτυξης.

Οι βοήθειες λογισμικού μάρκετίνγκ μας χτίζουν τα προγράμματα μάρκετινγκ που μεγιστοποιούν την επιστροφή στην επένδυσή σας. Προσαρμοσμένες στην επιχείρησή σας, αυτές οι εφαρμογές υποστηρίζουν κάθε τομέα της εκστρατείας σας.

Οι στρατηγικές συμβουλευτικές υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε τους στόχους σας και βρείτε την καλύτερη κατάλληλη λύση.
Χρησιμοποιώντας την εκτενή γνώση μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή απάντηση σε αυτές τις τρεις κρίσιμες ερωτήσεις:

1. Πού θέλετε να είστε στο μέλλον ?

Με τον καθορισμό των στόχων σας και του σκοπού του website σας.

2. Πώς γίνεται αυτό σε σύγκριση με το παρόν ?

Με τη συγκέντρωση και την ανάλυση όλων των πληροφοριών για τα συστήματα του website σας.

3. Και πώς θα φθάσετε εκεί ?

Με την ανάπτυξη της καλύτερης δυνατής λύσης για την επιχείρησή σας.
Η ομάδα επαγγελματιών μας θα συντάξει ένα συνεπές πρόγραμμα ανάπτυξης, το οποίο θα αποκαλύψει τη θεμελιώδη φύση της επιχείρησής σας και θα σας διαφοροποιήσει από άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις στο Διαδικτύο.

Συνεργαζόμαστε στενά με σας στην ανάπτυξη του website σας έτσι ώστε θα δώσει το σωστό μήνυμα στους πελάτες και τους συνεργάτες σας.

Tέλος μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε μια ευρεία στρατηγική που θα επικεντρώνεται στους στόχους σας και θα εξασφαλίσει την επιτυχία σας στο Διαδίκτυο.

Πρόσφατα μπορεί να έχετε διαβάσει αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα για το internet marketing στο διαδίκτυο. Σχεδόν κάθε εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων προβάλλει το internet marketing σαν μία από τις υπηρεσίες της. Από την άλλη, πολλοί λίγοι εξηγούν την πραγματική αιτία που το Internet marketing λειτουργεί σαν προϋπόθεση για τον σχεδιασμό ενός website. Ή άλλοι παραδέχονται απλά ότι είναι κάπως συγκεχυμένα τα πράγματα, λίγο μπερδεμένοι με το τι είναι το internet marketing και εαν είναι τόσο απαραίτητο για μία ιστοσελίδα.

Η καθημερινή πραγματικότητα δείχνει σε όλους μας πόσο απαραίτητο είναι.

Πρώτα απόλα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας σχετικά με τα websites. Σκεφθείτε ότι το website είναι “υποκατάστημα” της εταιρείας σας και όχι “διαφήμιση”. Αυτό το υποκατάστημα έχει πελατολόγιο, χρειάζεται υποστήριξη και προιόντα αλλά πάνω απ’ όλα χρειάζετε κόσμο να το επισκεφθεί!

Πως θα πραγματοποιηθεί αυτό?

Πως θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα του website σας?

Η απάντηση είναι απλή, μόνο μέσω του ΙNTERNET MARKETING.

Ανάπτυξη ενός σχεδίου internet marketing

Ένα σχέδιο internet marketing απαριθμεί τα πολύ σημαντικά βήματα που απαιτούνται για να σας οδηγήσουν από το σημείο που είστε, στο σημείο πού θέλετε να είστε. Βοηθά να διαφοροποιήσει την επιχείρησή σας και να καταστήσει τις υπηρεσίες σας ευδιάκριτες από τις παρόμοιες επιχειρήσεις. Οι ειδικευμένοι συμβουλοί μας θα συντάξουν και θα αναπτύξουν ένα σχέδιο internet marketing για το website σας που να προωθήσει τις υπηρεσίες/τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Οι στρατηγικές μας θα επιτρέψουν στην επιχείρησή σας να επιτύχει τους στόχους της και να σας φέρουν την επιτυχία.

Ένα σχεδιο internet marketing περιλαμβάνει : Ανάλυση κατάστασης, η οποία είναι απαραίτητη για να σας τοποθετήσει σταθερά στην αγορά. Θα μελετήσουμε λεπτομερώς την κατάσταση που αντιμετωπίζετε και θα σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε τις τρέχουσες τάσεις. Θα αξιολογήσουμε τις δυνάμεις, τις αδυναμίες, τις ευκαιρίες και τις απειλές σας προκειμένου να δημιουργηθεί το σωστό internet marketing και η προωθητική στρατηγική.

Πιστεύουμε ότι τώρα γίνεται αντιληπτός ο σημαντικός και σπουδαίος ρόλος του. Με τη βοήθεια πολλών και διαφόρων τεχνικών που λειτουργούν σαν προϋποθέσεις, δίνεται στον επισκέπτη σημαντικούς λόγους και αφορμές για να επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας. Και με τη χρήση κάποιων άλλων εργαλείων του Internet marketing πείθετε τον επισκέπτη να ξαναέρθει στην ιστοσελίδα σας, πράγμα που είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Αυτές οι πολύ σημαντικές τεχνικές του Internet marketing είναι οι ακόλουθες:

Newsletters
Banner Advertising
E-mail marketing
Online Press releases
Online research & online polls

Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του internet marketing που είναι στα χέρια της ίδιας σας της εταιρίας. Τι να κάνετε οπωσδήποτε :

Ενημερώστε το προσωπικό σας για την ύπαρξη του website. Πείτε τους πέντε πράγματα για το τι είναι αυτό και σε τι θα βοηθήσει την εταιρία. Από το ίδιο σας το προσωπικό ξεκινάει μια πρώτη διαφήμιση του website.
Ενημερώστε φίλους και γνωστούς. Ακούστε όλες τις απόψεις και τις αντιδράσεις. Στόμα με στόμα αρχίζει και γίνεται γνωστό. Το internet είναι κάτι που συναρπάζει και όλοι σπεύδουν να δουν κάτι καινούργιο.
Γράψτε την διεύθυνση του website και το e-mail σας πάνω στις επαγγελματικές σας κάρτες. Πετάξτε τις τώρα και φτιάξτε καινούργιες.
Όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε, όταν σας ζητούν να δώσετε πληροφορίες για την εταιρία σας τελειώστε με τη φράση «περισσότερα μπορείτε να δείτε στο website μας. Πάρτε και μια καρτούλα με τη διεύθυνση»

SEO – Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (Search Engine Optimization)
Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να οδηγηθεί η κυκλοφορία στο website σας. Εντούτοις οι καλές ταξινομήσεις είναι το αποτέλεσμα της πείρας, της υπομονής, και της σκληρής εργασίας. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας θα επισκεφτούν και θα αξιολογήσουν το website σας, κατόπιν δημιουργήται μια έκθεση με τις συστάσεις μας σχετικά με τις ετικέττες meta, τις λέξεις κλειδιά και άλλα βασικά συστατικά μιας υψηλής ταξινόμησης.

Εμμένουμε στις οδηγίες μηχανών αναζήτησης για τη βελτιστοποίηση των σελίδων σας. Εστιάζουμε στην ταξινόμηση του website σας στις κορυφαίες μηχανές και τις πύλες αναζήτησης όπως Google, Yahoo!, Lycos, AltaVista, HotBot, MSN, Excite, Ask Jeeves, Alexa, WebCrawler, AOL,Netscape, και dmoz κ.α. οι οποίες αποτελούν την πλειοψηφία των αναζητήσεων που εκτελούνται στο Διαδικτυο.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου, η διαδικασία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησής θα βελτιώνει την θέση σας με λέξεις κλειδιά για το συγκεκριμένο προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Προσδιορισμός λέξης κλειδιού.
Προσδιορίζουμε τις υψηλότερες ζητούμενες λέξεις κλειδιά που ταιριάζουν με την επιχείρησή σας. Στην εμπειρία μας, μια υψηλή ταξινόμηση σε λιγότερο ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά οδηγεί στη γρηγορότερη τοποθέτηση και την καλύτερη κυκλοφορία, από μια μέση θέση στις ανταγωνιστικές λέξεις κλειδιά.

Ανταγωνιστική ανάλυση.
Προσδιορίζουμε τα κορυφαία website για τις λέξεις κλειδιά και αναπτύσουμε τεχνικές βάση των στόχων σας για να ξεπεράσουμε τελικά την επιτυχία τους.

Βελτιστοποίηση σελίδων.
Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν την καλύτερη θέση σε εκείνα τα website που περιέχουν το πιο σχετικό περιεχόμενο με τις λέξεις κλειδιά. Θα αναλύσουμε την περιεκτικότητα του website σας και θα συστήσουμε τις αλλαγές ή τις προσθήκες για να βελτιώσουμε την ταξινόμηση του website σας.

Υποβολή μηχανών αναζήτησης.
Υποβάλλουμε τις σελίδες σας σε όλες τις σχετικές μηχανές αναζήτησης και διαχειριζόμαστε την τρέχουσα υποβολή των ενημερωμένων σελίδων.

Επαγγελματική ανάλυση της περιοχής σας.
Αξιολογούμε οποιαδήποτε μειονεκτήματα και παρουσιάζουμε μια ειδική άποψη σχετικά με τη γενική ποιότητα της περιοχής σας.

Λεπτομερής έκθεση που επισημαίνει ακριβώς ποιες αλλαγές πρέπει να εισαγάγετε στο περιεχόμενο της περιοχής σας για να αυξήσετε την ταξινόμησή σας στις σημαντικότερες μηχανές αναζήτησης

E-Commerce

Τι είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce)

Εξετάζοντας τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει το Διαδίκτυο, πιστεύουμε ότι πιθανώς έχετε δει ήδη ή έχετε εξετάσει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αλλά χάριν εκείνων που δεν έχουν, θα καθορίσουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο.

“Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα υποσύνολο της επιχείρησης, όπου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες διαφημίζονται, αγοράζονται και πωλούνται μέσω του Διαδικτύου.”

Πολλές επιχειρήσεις έχουν γίνει εξαιρετικά κερδοφόρες μέσω των online πωλήσεων. Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να εμπορευτούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε παγκόσμια βάση μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν τις δαπάνες τους με το να πωλήσουν on-line.