Μπορείτε να μεταφέρετε το blog και το domain name σας από το wordpress.com στην Artyvision ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:

1. Στο WordPress.com blog σας, πηγαίνετε στo Tools → Export και κατεβάστε το XML (WXR) αρχείο στον υπολογιστή σας.

2. Στο νέο σας πακέτο hosting, εγκαταστήστε το WordPress και αναβαθμίστε το στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση.

3. Στο νέο σας blog, επιλέξτε Tools → Import → WordPress και εκφορτώστε το αρχείο που κατεβάσατε πριν. Αφού ανέβει το αρχείο, επιλέξτε το “Download & import file attachments”.

Tα βίντεο που έχετε ανεβάσει στο WordPress.com δεν μπορούν να μετακινηθούν μέσω της παραπάνω διαδικασίας εισαγωγής-εξαγωγής. Ωστόσο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα υπάρχοντα βίντεο μέσω του plugin “VideoPress“, το οποίο παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να διαχειριστείτε και να ενσωματώσετε τα βίντεο που φιλοξενούνται στο WordPress.com.

4. Για να μεταφέρετε το domain name που καταχυρώσατε από το WordPress.com, θα πρέπει να έχουν περάσει 60 ημέρες από την αρχική καταχώρησή του. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να ξεκλειδώσετε το domain σας και να παραλάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain σας (EPP Code). Προωθήστε μας τον κωδικό μαζί με το κοστος ανανέωσης αφού όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά, το domain θα ανανεωθεί για ένα έτος από την τρέχουσα ημ/νια λήξης του.

Αν δεν έχoυν περάσει ακόμη 60 ημέρες, μπορείτε να αλλάξετε τους nameservers του domain σας και να βάλετε τους δικούς μας. Μετά τις 60 ημέρες ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία.